مهاجرت مطمئن و سریع به کانادا   

مهاجرت مطمئن و سریع به کانادا

سرمایه گذاری ، تخصصی و تحصیلی در کمترین زمان ممکن و اقساط

- مهاجرت سرمایه گذاری فقط با ١٢٠٠٠٠ دلار کانادا در کمتر از یکسال

- ویزای دانشجویی زبان در مدت ٣ تا ۴ ماه

- ویزای دانشجویی 

- مهاجرت تخصصی

- اخذ ویزای کار

- اخذ ویزای کار برای پرستاران ، کارگران ساختمانی ، رانندگان ، کارگران معدن

- اخذ دعوتنامه تجاری

- اخذ ویزا برای ورزشکاران حرفه ای و باشگاه داران

- ویزای دیدار خانواده

برای اخذ اطلاعات کاملتر لطفاً با آدرس ایمیل ما تماس بگیرید :

canadalopez@yahoo.ca

لینک
سه‌شنبه ۱۳۸٥/٥/۱٧ - student

   شرایط سرمایه گذاری در کانادا   

از امروز می خواهم شیوه های دیگر مهاجرت به کانادا را توضیح دهم . این بار مهاجرت از نوع سرمایه گذاری را شرح می دهیم :

شرایط سرمایه گذاری در کانادا 

١ـ مهاجر مستقل شامل تبعه خارجی بالای هیجده سال باشند.

٢ـ سرمایه گذار باید حداقل ۳ (سه) سال تجربه مدیریتی داشته باشد.

ـ سرمایه گذاری در زمینه زراعی ـ تجاری و صنعتی بوده، انتفاعی و قانونی باشد.

ـ برای دولت یا یکی از ادارات و ارگانهای آن باشد.

ـ برای یک موسسه بین المللی باشد.

٣ـ دارای سرمایه خالص هشتصد هزار دلار بوده که از طریق فعالیتهای اقتصادی قانونی به دست آمده باشد.

۴ـ در چارچوب قانون به قصد اقامت و سرمایه گذاری در کانادا بیاید.


* اقدام جهت سرمایه گذاری پنج سال خواهد بود و شرکت نمایندگی یا سرمایه گذار این مبلغ را نزد سرمایه گذاری کانادا یا یکی از شعبات آن به منظور مالی برنامه مهاجران سرمایه گذار جهت کمک به موسسات اقتصادی سپرده گذاری می کند.

* مهاجر سرمایه گذار مبلغ چهارصد هزار دلار کانادا را با شرکت نماینده که از قبل با سرمایه گذاری کانادا یا با یکی از شعبات آن موافقتنامه امضا کرده است به مدت ۵ سال به سپرده می گذارد.

* اگر مهاجر سرمایه گذار مبلغ ۴۰۰۰۰۰ دلار کانادا را نقدا ندارد می تواند مبلغ ۱۲۰۰۰۰ دلار کانادا (حدود ۹۰ میلیون تومان) را به شرکت سرمایه گذار بدهد و مابقی ۲۸۰۰۰۰ دلار کانادا را شرکت سرمایه گذار برای شخص وام دریافت می کند و مبلغ ۱۲۰۰۰۰ دلار بابت بهره ۲۸۰۰۰۰ دلار در مدت ۵ سال کسر و به مهاجر سرمایه گذار برگرداننده نمی شود.

* دریافت اقامت دائم از این طریق برای مهاجر سرمایه گذار هیچ گونه شرط تجاری را به همراه نخواهد داشت و شخص مهاجر هیچگونه تعهدی در راه اندازی تجارت و ایجاد شغل برای بیش از یک نفر کانادایی را نخواهد داشت. مهاجرت از این طریق برای افرادی که سرمایه های قابل توجه دارند و به علت کثرت کار و مشغله فکری و سن قادر به ایجاد تجارت اشتغال زایی در کانادا نیستند بهترین و مناسب ترین راه است.

* مهاجرت این افراد در مدت حدود یک سال (۱۱ ماه) انجام خواهد شد و ۸۰٪ مصاحبه در کانادا انجام خواهد شد در ظرف مدت ۵ ماه. شخص سرمایه گذار مستقیما برای مصاحبه به کانادا دعوت خواهد شد و پس از مصاحبه و موافقت افسر مبلغ سرمایه گذاری را واریز خواهد کرد. 

ما افتخار داریم با تلاش و به کارگیری تجربه ، سریع ترین راه را برای عزیزان علاقمند به مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به وجود بیاوریم.

لینک
جمعه ۱۳۸٤/٦/۱۸ - student

   گام دوم-چگونه اقدام کنم؟   

گام دوم-چگونه اقدام کنم؟
در بخش دوم شما با چگونگی پروسه ی اقدام برای پذیرش آشنا میشوید. اطلاعات مهمی از جمله درباره ی نامه ها و انشا هایی که باید بنویسید در این قسمت ارائه میشود.

هزینه ی فرستادن درخواست پذیرش قابل توجه است. اکثر دانشگاه های کانادا، مبلغی بین 40 تا 100 دلار برای هر درخواست پذیرش اخذ میکنند. دانشگاه های آمریکا هم مبالغ مشابهی دارند. علاوه بر آن نوشتن امتحانات ورودی مثل TOEFL و ... نیز هزینه هایی دارند و به طور کلی اگر برای چند دانشگاه اقدام میکنید باید آماده ی صرف هزینه ی  قابل توجهی باشید.
به ضرب العجل دانشگاه ها نیز توجه داشته باشید. معمولا ضرب العجل دانشگاه های کانادا بین ماه های ژانویه و فوریه میباشد. اگر از زمان مهلت گذشته باشد شانس اینکه درخواست شما مورد بررسی قرار گیرد خیلی کم است و ممکن است مجبور شوید یک سال دیگر صبر کنید.

نوشتن انشای خوب برای توضیح اهداف شما برای انتخاب تحصیلات عالی شاید مهمترین بخش فرستادن درخواستنامه ی شما باشید. تقریبا تمام دانشگاه ها از شما خواهند خواست همچنین انشایی را بنویسید. این انشا باید به تصمیم گیرندگان نشان دهد که شما کاندیدای مناسبی برای راهیابی به دانشگاه آنها هستید. پس باید با دقت کامل و با ویرایش کاملا صحیح نوشته شود. در این انشا شما باید توضیح دهید که چرا این دانگشاه را انتخاب کردید، چه نوع تحقیقی را دنبال خواهید کرد، چه نوع دانشجویی هستید و چه کارهایی کرده اید. مراجع زیادی بر روی اینترنت برای کمک به نوشتن این انشاها وجود دارند. بهترین کار این است که به تعدادی از آنها سر بزنید و به نمونه انشاهای موجود دقت کنید.

دانشگاه ها معمولا دو یا سه نامه ی پیشنهادی از هر کاندیدا میخواهند. این نامه ها باید توسط استاد های فعلی شما، یا کسانی که در رشته ی شما در سطوح بالا کار یا تحصیل میکنند نوشته شده باشد و در آن از دلایلی که نویسنده ی نامه برای پیشنهاد شما به دانشگاه مربوطه آورده است دفاع شود. پس بسیار مهم است که کسی که نامه را مینویسد شما را به خوبی بشناسد و نکات مثبت زیادی درباره ی شما بنویسد. حتما مطمئن شوید که در طول دوران تحصیلی لیسانس با چند استاد آشنا شوید به طوری که آنها هم شما را کاملا بشناسند. فقط در این صورت است که میتوانند نامه ی خوبی برای شما بنویسند. نامه ای که معلوم باشد نویسنده به اندازه ی کافی از فرد پیشنهادی اش شناخت ندارد فایده ای ندارد.

برای اقدام به اخذ پذیرش، شما نیاز دارید که کارنامه ی رسمی نمرات تحصیلی خود را برای دانشگاه مورد نظر بفرستید. مانند بقیه ی موارد، مطمئن شوید که نمرات به موقع و قبل از مهلت پایانی به دست دانشگاه خواهد رسید.

همچنین جواب امتحاناتی مانند TOEFL و GRE نیز باید به دانشگاه فرستاده شود که این کار را میتوانید از طریق خود موسسات مربوط به امتحان ها انجام دهید.

اقدام برای پیدا کردن مسکن هیچوقت زود نیست. معمولا خوابگاه های دانشگاهی خیلی سریع پر میشوند و منتظر بودن برای یک سال یا بیشتر در لیست انتظار دور از واقعیت نیست. همزمان با اقدام برای پذیرش به فکر خوابگاه نیز باشید چرا که اگر تصمیم گیری درمورد خوابگاه را به بعد از آمدن جواب پذیرش موکول کنید شانس بسیار کمی برای به دست آوردن جا در خوابگاه - برای سال اول - خواهید داشت.

لینک
شنبه ۱۳۸٤/٥/٢٩ - student

   گام اول- قبل از اقدام   

راهنمای دانشگاهی کانادا

گام اول- قبل از اقدام
کانادا یا آمریکا؟
با وجود اینکه در آمریکا دانشگاههای معتبر تعداد بیشتری نسبت به کانادا دارند، شرایط تحصیل در کانادا به خصوص برای متقاضیان ایرانی عمدتا بهتر از آمریکا میباشد. به طور متوسط شهریه ی دانشگاه در کانادا کمتر و اخذ ویزای دانشجویی آسان تر است.

تامین هزینه مورد بسیار مهم دیگری است که با آن روبرو خواهید بود. به غیر از کمک هزینه ی تامین شده توسط خود استاد یا دانشگاه که منابع اصلی را تشکیل میدهند، متاسفانه منابع  خارجی تامین هزینه برای دانشجوهای بین المللی محدود است. کمک های دانشگاه و استاد معمولا مخارج زندگی عادی را تامین میکنند ولی برای دانشجو های بین المللی، معمولا هزینه ی شهریه توسط این کمک خرج تامین نمیشود و متقاضی باید هزینه ی شهریه را از منابع دیگری تامین کند. برای دریافت کمک های مربوط به خود دانشگاه و استاد معمولا نیازی به پر کردن فرم اضافی نیست . برای آگاهی بیشتر به وبسایت دانشگاه هایی که قصد اقدام برای آنها دارید سر بزنید، معمولا بخشی مربوط به تامین هزینه دارند که در آن منابع مختلف موجود برای دانشجوهای بین المللی را توضیح میدهند.

در بسیاری از مواقع، اگر استادی در دانشگاه مورد نظر شما را بشناسد و از شما و نمرات شما و کار هایی که کرده اید خوشش بیاید، شانس شما برای قبولی در آن دانشگاه به مراتب بیشتر خواهد شد. بنابراین تماس گرفتن با استاد های دانشگاه های مورد نظر از مدتها قبل و معرفی کردن خودتان به آنها بسیار مهم است. این کار را میتوانید از طریق ایمیل و با جستجو کردن در وبسایت دانشگاه مورد نظر انجام دهید. از مدت ها قبل سعی کنید با استاد های مختلف در دانشگاه مورد نظر تماس گرفته و نسبت به زمینه ی تحقیقی آنها ابراز علاقه کنید. این ارتباط را از دست ندهید و سعی کنید روابط خوبی با استاد ها ایجاد کنید.

 

لینک
شنبه ۱۳۸٤/٥/٢٩ - student

       

با تشکر از دوستانی که زحمت کشیدند و از سایت من بازدید به عمل آوردندخواستم بگویم که این کار یعنی آوردن دانشجو بصورت قانونی در تمام رشته های تحصیلی به کانادا ۱۰۰ ٪ قابل اجرا است و در حال حاضر پرونده ۱۸ نفر از دوستان در مراحل نهایی بوده و تا چند روز دیگر ما در کانادا در خدمتشان خواهیم بود.

ویزای دانشجویی بر حسب رشته تحصیلی دارای مدت حداقل یکسال و قابل تمدید تا انتهای تحصیل و بیشتر می باشد.

حداکثر طول زمان برای انجام کلیه کارهای دوستان برای شروع به تحصیل در کانادا و در شهر تورنتو ۴ ماه می باشد. یعنی شما بعد از درخواست ۴ ماه دیگر در اینجا (تورنتو) هستید.

پس این فرصت را از دست ندهید. دوستانی که تمایل دارند در مقاطع مختلف تحصیلی (کاردانی-کارشناسی-کارشناسی ارشد-دکترا-فوق دکترا) در کانادا تحصیل کنند لطفاً مشخصات و درخواست خود را با آدرس ایمیل صحیح به آدرس ایمیل زیر ارسال نمایند.

canadalopez@yahoo.ca

ضمناً ما برای بیشتر دانشجویان حایز شرایط  بورس تحصیلی - کمک هزینه تحصیلی و Grant را گرفته و از این پس هم خواهیم گرفت.

برای توضیح اینکه بسیاری از سازمانها و مراکز دولتی و غیر دولتی مبالغی را تحت عناوین بورس تحصیلی - کمک هزینه تحصیلی و Grant در اختیار قرار می دهند که ما می توانیم برای شما تهیه کنیم.

منتظر ایمیل های شما هستیم.

لینک
شنبه ۱۳۸٤/٥/٢٢ - student

   تواناییها و خدمات ما   

تواناییها و خدمات ما:

محوری ترین توانایی ما مشاوره و تهیه ویزای تحصیلی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و دکترا در کشور کانادا در مدت ۴ ماه می باشد. شیوه کار ما بدین قرار است که اطلاعات کلی راجع به تحصیل در کشور کانادا و شهری که در آنها توان ارائه خدمات داریم را تشریح نموده و براساس شرایط تحصیلی متقاضی، ضوابط و مقررات آموزشی و قوانین مهاجرتی کشور فرم درخواست تحصیلی را طراحی نموده ایم تا قبل از هر گونه اقدام عملی توسط متقاضی بتوانیم نقاط قوت و ضعف درخواست و میزان تناسب شرایط متقاضی با قوانین کشور کانادا را مشخص نماییم.

پس از تکمیل فرم در خواست و ارسال آن به  سازمان، مشاوران اختصاصی ، موظف به پاسخگویی خواهند بود. اولویت پاسخگویی به کسانی خواهد بود که بطور کلی شرایط مناسبی جهت تحصیل در کانادا را دارند.

مشاورین ما تمام سعی خود را بکار می برند تا در کوتاهترین زمان ممکن ( تا ۲۴ ساعت پس از در خواست) جواب متقاضی را از طریق ایمیل یا تلفن ارسال نمایند. ( بنابراین در صورت به تعویق افتادن جواب در خواست متقاضیان می توانند از طریق ایمیل علت تأخیر را پیگیری نمایند).

در صورتی که متقاضی حائز شرایط، تمایل به پیگیری و انجام درخواست تحصیلی خود توسط این سازمان باشد، شیوه کار به قرار زیر خواهد بود:

الف- انتخاب دانشگاه یا مراکز آموزشی معتبر ( از نظر آموزش عالی کشور کانادا و ایران)
ب - این مراکز آموزشی باید با شرایط : سن، جنس، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی، علایق و توان مالی متقاضی همخوانی داشته باشد.
ج - انجام مکاتبات و اخذ پذیرش تحصیلی مشروط یا قطعی.
د - مشاوره نهایی در مورد نحوه ارائه مدارک تحصیلی و مالی و راهنمایی های لازم جهت اخذ روادید تحصیلی.

و - حضور متقاضی بعد از حدود ۴ ماه در کانادا و شهر دانشگاهی مورد نظر.

برای تماس با ما می توانید با آدرس الکترونیکی زیر تماس بگیرید :

canadalopez@yahoo.ca

لینک
پنجشنبه ۱۳۸٤/٥/۱۳ - student

   معرفی دانشگاه ها مراکز آموزش عالی کانادا   

معرفی دانشگاه ها مراکز آموزش عالی کانادا

الف) دانشگاه ها و مراکز آموزس عالی کانادا، گروه یک (ممتاز).

1. University of Alberta, Edmonton
2. University of British Columbia, Vancouver
3. University of Calgary
4. Carleton University, Ottawa
5. Concordia University
6. Dalhousie University, Halifax
7. Ecole Polytechnic (University of Montreal)
8. University of Guelph
9. Laval University
10. McGill University, Montreal
11. McMaster University
12. University of Manitoba
13. Memorial University of Newfoundland
14. HEC Montréal, Montréal
15. University of Montreal
16. University of New Brunswick
17. The Ontario Institute for Studies in Education
18. University of Ottawa
19. Institute Armand Frappier, University of Quebec
20. National Institute of Scientific Research, University of Quebec
21. Queen's University
22. University of Regina
23. University of Saskatchewan
24. University of Sherbrooke
25. Simon Fraser University, Burnaby
26. University of Toronto
27. University of Victoria
28. University of Waterloo, Ontario
29. University of Western Ontario
30. University of Windsor
31. York University

ب) دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کانادا، گروه دو (خوب).
مدارک اخذ شده از دانشگاه های گروه دو کانادا نیز ارزشیابی می شود، ولی ترجیحآ تحصیل در دوره دکترادر دانشگاه های گروه یک (ممتاز) توصیه          می شود.

1. Acadia University
3. Augustana University College
4. Bishops University
5. Brandon University
6. Brock University
7. University College of Cape Breton (UCCB)
8. The King’s University College
9. University of King’s College
10. Lakehead University
11. Laurentian University of Sudbury
12. The University of Lethbridge
13. Moncton University
14. Mount Allison University
15. Mount Saint Vincent University
16. Nipissing University
17. Nova Scotia Agricultural College
18. University Of Prince Edward Island
19. University of Quebec
20. National School of Public Administration, University of Quebec
21. School of Higher Technology, University of Quebec
22. Tele – University of Quebec
23. University of Quebec, Abiliti – Temiscaminque
24. University of Quebec at Chicoutimi
25. University of Quebec at Hull
26. University of Quebec at Montreal
27. University of Quebec at Rimouski
28. University of Quebec at Trosi – Rivieres
29. Ryerson University
30. Saint – Anne University
31. University College of Saint – Boniface
32. St. Francis Xavier University
33. The University of St. Jeromes College
34. Saint Marys University
35. Saint Paul University
36. St. Thomas University
37. University of Sudbury
38. University of St. Micheals College
39. Trent University
40. University of Trinity College
41. Trinity Western University
42. Victoria University
43. Wilfrid Laurier University
44. The University of Winnipeg

لینک
پنجشنبه ۱۳۸٤/٥/۱۳ - student

   نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی   

نحوه ارزشیابی مدارک تحصیلی

  1. مدارک Certificate و Diploma وکلیه مدارک دانشگاهی (آکادمیک) 2 یا 3 سال تحصیل معادل حداقل 60واحد به شرط تحصیل پیوسته و همگن به اخذ مدرک Bachelor می شود بعد از دیپلم دبیرستانی کار دانی ارزشیا بی می شود .
  2. مدارک Bachclor بعد از دیپلم دبیرستان کارشناسی ارزشیابی         می شود .
  3. مدارک Master با شرط داشتن کارشناسی کارشناسی ارشد ارزشیابی می شود .
  4. مدارک .Ph.D با شرط داشتن کارشناسی ارشد دکترا ارزشیابی          می شود .

مدارک دانشگاهی که به صورت غیر حضوری مکا تبه ای و ترددی گرفته شود ارزشیابی نمی شود.

لینک
پنجشنبه ۱۳۸٤/٥/۱۳ - student

   دوره های تحصیلی   

دوره های تحصیلی

  1. دوره های هنری و حرفه ای برای مدارک Certificate و Diploma از دوره هایی هستند که پس از یک تا سه سال تحصیل به دلیل شرط ورود آسان تر و نداشتن معدل بالا برای ورود به دانشگاه ها در کالج ها گذرانده می شوند.
  2. Bachelor شامل چهار سال تحصیل تمام وقت است. در بعضی رشته ها مانند معماری طول این دوره به پنج سال نیز می رسد. دراستان اونتاریو به دلیل طول دوره دبیرستان که 13 سال است دوره های سه ساله نیز وجود دارد.
  3. Master برای ورود به این دوره داشتن مدرک Bachelorبا معدل حداقل B ضروری است .
    در صورتی که دانشجو بخواهد در رشته ای غیراز رشته قبلی اش ادامه تحصیل دهد باید تعدادی درس اضافی بگذراند. به همین دلیل طول دوره هایMaster ازیک ونیم تا سه سال متغیر است. ضمنا در این دوره دانشجو می تواند درس با پژوهش (Dissertation)را مد نظر قرار دهد یا بیشتر به درس پرداخته و در نهایت یک یا دو کار علمی کوچک را پشت سر گذراند.
  4. Ph.D برای ورود به این دوره معدل B + یا بالاتر در دورهMaster مورد نیاز است. علاوه براین دانشجو باید توصیه های کتبی استادان قبلی را داشته باشد که توانایی او را برای پژوهش نشان دهد. برای دوره Ph.D. در کانادا دانشجو باید حداقل سالهای تحصیلی تمام وقت، گذراندن دروس تعیین شده، گذراندن امتحان جامع (کتبی یا شفایی یاهردو)، نوشتن و دفاع شفاهی از پایان نامه پژوهشی را با موفقیت بگذراند. طول متوسط دکترا در دانشگاه های کانادا چهار سال است.

در موارد خاصی امکان اخذ مدرک Ph.D. بدون دریافت Master وبه صورت انتقال از این مرحله و تنها با داشتن Bachelor میسر است.

لینک
پنجشنبه ۱۳۸٤/٥/۱۳ - student

   تحصيلات در کانادا   

تحصيلات در کانادا

نظام اموزشی در کانادا

تحصیلات پیش دانشگاهی
دراین کشور کودکان از 3 تا 6 سالگی در مهد کودک ها و دوران آمادگی تحت تعلیم و تربیت قرار می گیرند.
شروع دوره ابتدایی از6 سالگی است. دراستان کبک کلاس اول تا ششم ودراستانهای دیگرکلاس اول تاهفتم را دوره ابتدایی می دانند.
دوره دبیرستان چهار سال است. نظام تحصیلی پیش دانشگاهی در این کشور به گونه ای است که تا قبل از ورود به دانشگاه دانش آموزان حدود 12 سال تحصیل می کنند. البته در استان اونتاریو برای اخذ دیپلم دبیرستان باید 13 سال درس بخوانند و دانش آموزان شش سال درس به نام دروس علمی اونتاریو را نیز درسال سیزدهم می گذرانند.

تحصیلات دانشگاهی
دانشگاه های کانادا در انتخاب دانشجویان اختیار کامل دارند. شرط ورود به دانشگاه ها معدل نمرات سال آخر دانش آموزان در دبیرستان هااست. شرایط پذیرش دردانشگاه های کانادا برای دانشجویان تمام وقت و نیمه وقت یکسان است.
در خصوص پذیرش دانشجو برای تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها بر اساس ضوابط خود اقدام به این امر می کنند.
مراکز آموزش عالی در کانادا مستقل هستند و مدارک دانشگاهی را خودشان صادر می کنند.
اکثر دانشگاه هادر کانادا انگلیسی زبان هستند ولی 7 دانشگاه دو زبانه نیز وجود دارد.

لینک
پنجشنبه ۱۳۸٤/٥/۱۳ - student